• Chocolade met logo
  • Bonbons met logo
  • logobonbons
  • reclame chocolade
  • Snelle levering
  • Verse Belgische Chocolade
  • 30 jaar ervaring
  • Uitvinders van logo op chocolade

Sinterklaas relatiegeschenk ideeën voor inspiratie dit jaar!

2 oktober 2024 | Blog over chocolade

Sinterklaas is een van de gezelligste feesten van het jaar, waarbij cadeaus en lekkernijen centraal staan. Voor bedrijven is dit een uitstekende kans om relaties te verrassen met een origineel Sinterklaas relatiegeschenk. Terwijl Kerst vaak de standaard is voor Kerst relatiegeschenken, biedt Sinterklaas de mogelijkheid om eerder op te vallen in een drukke periode.

 Het versturen van een Sinterklaas relatiegeschenk laat zien dat je aandacht besteedt aan je zakelijke partners, wat kan bijdragen aan het versterken van de relatie. Door net iets anders te doen dan verwacht, zorg je ervoor dat je op een positieve manier opvalt.

Waarom een Sinterklaas relatiegeschenk?

Tegenwoordig focussen bedrijven zich voornamelijk op de drukke Kerstperiode. Dit maakt het alleen maar leuk om juist tijdens Sinterklaas een Sinterklaas relatiegeschenk te versturen. Het gaat niet alleen om het cadeau zelf, maar om het gebaar waarmee je laat zien dat je waarde hecht aan de samenwerking. Daarnaast is het een fijne manier om waardering te tonen en in te spelen op de feestelijke sfeer die aanwezig is in december.

 

Inspiratie voor Sinterklaas relatiegeschenken

Het kan best lastig zijn om een leuk Sinterklaas relatiegeschenk te vinden voor jouw zakelijke relaties of klanten. Hier zijn enkele creatieve ideeën om jouw zakelijke relaties te verrassen tijdens Sinterklaas:

 

1. Gepersonaliseerde Sinterklaas relatiegeschenken

Geef een persoonlijk tintje aan je Sinterklaas relatiegeschenk door het te laten personaliseren. Denk aan gegraveerde pennen, notitieboeken met het logo van de ontvanger, of chocoladeletters met logo. Dit laat zien dat je echt aandacht hebt besteed aan het cadeau.

 

2. Duurzame cadeaus

Wil je duurzaamheid centraal stellen? Overweeg dan milieuvriendelijke relatiegeschenken zoals herbruikbare waterflessen, biologisch afbreekbare planners, of duurzame kantoorartikelen. Dit soort cadeaus zijn niet alleen nuttig, maar ook een statement dat je waarde hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

3. Sfeervolle pakketten

Creëer een pakket dat helemaal in het teken staat van Sinterklaas. Combineer lekkernijen zoals pepernoten, speculaas en chocoladeletters met bijvoorbeeld een mooie kaars of thee in een feestelijke verpakking. Zo geef je een compleet pakket dat uitnodigt om even stil te staan en te genieten.

 

4. Beleving als cadeau

Waarom zou je geen ervaring cadeau geven? Denk aan cadeaubonnen voor een workshop, een exclusieve online ervaring of zelfs een digitale kookles in het thema van Sinterklaas. Dit soort geschenken blijven langer bij en zorgen voor een leuke herinnering.

 

5. Lokale producten

Steun lokale ondernemers door cadeaus te kiezen die regionaal geproduceerd zijn. Denk aan ambachtelijke producten zoals lokaal gebrouwen bier, speciale kazen of handgemaakte chocolade. Dit geeft een authentiek tintje aan je geschenk en laat zien dat je bewust kiest voor kwaliteit.

 

6. Kleine Sinterklaas relatiegeschenken

Voor wie het wat eenvoudiger wil houden, zijn er natuurlijk altijd de klassieke lekkernijen zoals chocoladeletters, Sinterklaas bonbons of pepernoten. Deze zijn ideaal om als extraatje toe te voegen aan een groter pakket of om als klein gebaar te geven.

 

Sinterklaas Chocolade bij LogoChoc

Tot slot, bij LogoChoc vind je een uitgebreid assortiment aan chocoladeproducten, perfect voor Sinterklaas. Denk aan chocoladeletters, holle Sintfiguren en luxe bonbons, die je kunt personaliseren met je bedrijfslogo. Zo geef je niet alleen een heerlijk cadeau, maar ook een relatiegeschenk met een persoonlijke touch!


Logo op chocolade

30 jaar ervaring..
uitvinders van
logo's op chocolade

Grote aantallen

We leveren zowel in kleine als grote aantallen.

Snel geleverd

Of supersnel geleverd!