Wat zijn de ingrediënten van chocolade?
16 augustus 2021
| Alles over chocolade
- De chocolade, die wij verwerken is van de allerhoogste kwaliteit. Met de fijnste structuur, waardoor de mooie gladde smelting is de mond plaatsvindt. Bovendien maken we gebruik van een gesloten keten van melkproducten. Alles is traceerbaar!
- Voor het drukwerk op chocolade maken we gebruik van natuurlijke kleurstoffen. Dat heeft de mogelijkheid tot prachtig drukwerk, zonder nadelige effecten.
- De vullingen in de bonbons maken wij geheel ambachtelijk in het atelier. We malen de noten, wij mengen de boters en suikers, vanilles en biscuit. Alles zelf bereid, niet "uit een potje".
- De zorg en unieke smaakbeleving zijn daarom al jaren het succes van LogoChoc en onze klanten.
De ingrediënten van de verschillende soorten chocolade
- Melkchocolade: Suiker, cacaoboter, cacaomassa, volle melkpoeder, sojalecithine, vanille, min cacaobestanddelen: 34%
- Pure chocolade: Suiker, cacaoboter, cacaomassa, sojalecithine, vanille, min cacaobestanddelen: 63%
- Witte chocolade: Suiker, cacaoboter, sojalecithine, vanille, min cacaobestanddelen: 26%